Minimatka

Terhesség, babázás. Koraszülött volt - történések, érzések, stb. Mindenféle, amit Minimatkáról eszembe jut leírni. Időrendet már ne várjatok, néha régi dolgokról fogok mesélni, néha lényegtelen apróságokról - majd kiderül...

HTML

Lilypie Fifth Birthday tickers

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

Baba? Munka?

2008.03.09. 02:58 - Majda

Két, egymást egyszerre kizáró álomnak miért egyszerre kell teljesülnie? Persze egyetlen percig sem volt kétséges, hogy az életnek sokkal sokkal fontosabb része egy gyermek, mint akármilyen munka, de nem volt egyszerű elfogadnom, hogy az új munka ugrott. A betegségeim miatt a vetélés esélye nagyobb a normálisnál, a terhesség még orvosilag nincs megerősítve, így nem mertem felmondani, de persze várták a jelentkezésemet az új helyen... Asszem amennyit ma tudok azokról a munkahelyekről, ahová felvettek/hívtak - ezután még januárban is -, azok alapján elég jól választottam elsőre. Kissé szomorúan mondom, mert annyira jó munkahely nem létezik ebben az országban (szvsz), hogy terhesen is fel akartak volna venni. De mind közül csak abban az egyben mondta a főnök, hogy egy-két év múlva, ha baba után vissza akarok menni dolgozni, keressem meg. Amúgy szerencsés vagyok, visszavárnak a munkahelyemen is - annyira szerteágazóan sokfélét csináltam, hogyha betöltik is a helyemet, valószínűleg lesz munkám.

A bejegyzés trackback címe:

https://minimatka.blog.hu/api/trackback/id/tr70372106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása